(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
Rantalainen & Haponen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Oletko sinä etsimämme kirjanpitäjä Turkuun?

Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa.

Etsimme nyt Turun toimistollemme kahta kirjanpitäjää. Etsinnässä on sekä uransa alussa oleva että kokenut taloushallinnon ammattilainen.

Etsimämme kirjanpidon ammattilaiset eivät pelkää hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaitaan kehittämällä heidän liiketoimintaa talouden näkökulmasta ja toimia tiimissä. Toivomme hakijoilta reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa.

Arvostamme KLT-tutkintoa tai suunnitelmaa sen suorittamiseksi sekä monipuolista kielitaitoa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Haluamme olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen jari.parkkamaki@rantalainen.fi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaavat palvelupäällikkö Jari Parkkamäki (050 436 8530 tai jari.parkkamaki@rantalainen.fi) ja palvelutuotannon johtaja Kimmo Joensuu (040 551 5330 tai kimmo.joensuu@rantalainen.fi).

Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta tilitoimistoa!