(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä
LM Tietopalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Haemme

KIRJANPITÄJÄÄ

Vakituiseen työsuhteeseen LM Tietopalvelut -konsernin pääkonttoriin, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtävässäsi avustat konsernitilinpäätöksessä sekä vastaat konsernin emoyhtiön ja sen ulkomaisten sivuliikkeiden päivittäisestä kirjanpidosta. Hallitset kansainvälisen kaupan arvonlisäverot sekä ostolaskujen tiliöinnit. Taloushallinnon tiimimme muut jäsenet ovat pääkirjanpitäjä, reskontranhoitajat, financial controller sekä ulkomaiset tili- ja palkanlaskentatoimistot.

Olet työotteeltasi itsenäinen ja pidät oman työsi sekä käytössämme olevien ohjelmistojen kehittämisestä. Arvostamme kokemusta MS Dynamics NAV ja Opus Capita – järjestelmistä. Tehtävässäsi tarvitset hyvää englanninkielen taitoa, sillä toimit yhteyshenkilönä ulkomaisiin tilitoimistoihin. Olet yhteistyökykyinen paineenkin keskellä ja osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle haastavia, vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä ja taloushallinnon osaavassa tiimissä. Meillä on joustavat työajat ja kannustamme työntekijöitä liikkumiseen tarjoamalla liikuntaedun sekä mahdollisuuden liikuntaan työajalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.7.2018.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä alla olevasta linkistä. Tiedusteluihin vastaa CAO Pekka Speltti, puh. 050 562 9493 torstaina 1.2.2018 kello 10 – 11, perjantaina 9.2.2018 kello 10 – 11 tai torstaina 15.2.2018 kello 10 – 11.