(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä VMP:lle!
Varamiespalvelu-Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Varamiespalvelu-Group Oy
VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. VMP tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluita sekä suoraan konserniyritystemme että franchiseketjun kautta. Franchise-toimintamallin ansiosta VMP:llä on hyvä tuntemus paikallisesta liike-elämästä ja asiakkaistamme sekä laaja toimipaikkaverkosto.
Toimenkuva
Haemme VMP:n pääkonttoriin Turkuun, taloushallinnon tiimiin, kirjanpidon osaavaa ammattilaista. Kirjanpitäjän työtehtäviin kuuluvat luonnollisesti kirjanpidon perustehtävät, tilinpäätökset ja tiivis yhteistyö sisäisten kumppanien kanssa konsernin eri osissa.
Perustehtävien lisäksi meillä pääsee osallistumaan erilaisiin mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin. Meillä pääset siis kehittämään ja kehittymään!
Odotamme sinulta
Olet kirjanpidon vankkumaton ammattilainen ja Sinulla on hyvät taloushallinnon järjestelmätaidot.
Eduksi on, jos tunnet AX -järjestelmää. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja avoimuutta muutokseen ja toiminnan kehittämiseen. Kirjanpitäjänä sinulta löytyy myös luonnollisesti paineensietokykyä ja joustavuutta.
Muut tiedot
VMP tarjoaa valittaville henkilöille työyhteisön, jossa viihtyminen ja jatkuva kehittäminen ovat arvossa. Toimialamme edelläkävijänä ja uudistuvana yhtiönä voimme tarjota taloushallinnon osaajille hyvät urakehitysmahdollisuudet.
Pääkonttorimme sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa, joten tänne pääsee millä kulkupelillä tahansa. Koska meillä panostetaan työssä viihtymiseen, niin esimerkiksi etäpäivät ovat arkipäivää ja kuntosalikin löytyy omista tiloista, jos haluat nostella punttia ennen numeroihin syventymistä. Luonnollisesti meillä työkaverit ovat myös aivan omaa luokkaansa ja pelkästään positiivisessa mielessä!
Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa HR-asiantuntija Aivi Elo p. 0403075014 ja Group Controller Pauliina Soinio p. 040 3075007, varmimmin ke 10.7. klo 10-12.
Jos haluat olla meidän seuraava kirjanpitäjä, niin tee meihin vaikutus ja jätä hakemuksesi osoitteessa vmp.fi. ansioluetteloineen.
Kesto
Yli 12kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.07.2019 mennessä.