Kirjanpitäjä - Vantaa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021
Etsimme yhteistyössä kansainvälisen asiakkaamme kanssa osaavaa kirjanpitäjää Vantaalle. Sopimus on mahdollista tehdä joko suoraan vakituiseksi tai työntekijän niin halutessa myös vuoden määräajalle. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.
Tehtävään kuuluu mm.:
  • vastuu päivittäisistä kirjanpidon tehtävistä
  • kuukausiraportointeja
  • tilinpäätöstehtäviä
  • veroasioiden hoitoa
  • erilaisia raportointeja
  • kirjanpidon prosessien ja käytäntöjen kehittämistä yhdessä muun tiimin kanssa
Tehtävässämenestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä sekäsoveltuvaa koulutustaustaa. Etsimämme henkilö osaa oma-aloitteisesti tarttuatyötehtäviin, innostuu uusista haasteista sekä työskentelee mielellään tiimissäsekä myös eri sidosryhmien kanssa. Sujuvan suomen kielen lisäksi englanninkielen taito on välttämätöntä. Odotamme ajan tasalla olevia IT valmiuksia,erityisesti arvostamme kokemusta SAPin käytöstä sekä hyvää Excelin osaamista.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään kansainvälisessä organisaatiossa.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 14.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot