(Poistunut julkaisusta)

KIRJANPITÄJÄ, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019
Suomalaisomisteinen Unisport on liikuntapaikkarakentamisen ja -varusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen suunnittelusta avaimet käteen -toimituksiin ja välineisiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Vahvuuksiamme ovat jatkuva tuotekehitys, oma tuotanto, kokonaistoimitukset ja kattava tuotevalikoima.
Unisportin pro forma liikevaihto on noin 135 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 400 henkilöä seitsemässä maassa. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Unisportin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Hollannissa ja Latviassa toimivat yhtiöt täydentävät toisiaan sekä tuotevalikoimaltaan että maantieteellisesti. Unisportin tavoitteena on nousta Pohjois-Euroopan johtavaksi täyden palvelun liikuntapaikkatoimittajaksi, jonka ratkaisut tarjoavat parhaat kokemukset niin liikunnan harrastajille kuin urheilijoille ja katsojille. www.unisport.com
 
Kasvun jatkuessa haemme osaavaan ja nuorekkaaseen tiimiimme KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen tehtävään.
 
Kirjanpitäjänä vastaat ensisijaisesti Unisport-Saltex Oy:n Suomen tytäryhtiöiden kirjanpidosta, reskontrista ja maksuliikenteestä sekä olet tukena projektituloutuksissa. Vastaat myös yhdessä Suomen taloustiimin kanssa tytäryhtiöiden tilinpäätöksistä, veroilmoituksista ja viranomaisilmoituksista. 
 
Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Nautit työskentelystä numeroiden parissa, ulkoisen laskennan tehtävät ovat sinulle luontevia ja haluat oppia uutta ja kehittyä ammatillisesti. 
 
Luonteeltasi olet proaktiivinen, sosiaalinen, järjestelmällinen ja tarkka. Pystyt ottamaan itsenäisesti vastuuta ollen samalla kuitenkin vahva tiimipelaaja, sekä uskallat tarttua haasteisiin ja nähdä miten asioita voisi edelleen kehittää. Opit nopeasti uutta ja sopeudut luontevasti toimintaympäristön muutoksiin. 
 
Lisäksi toivomme sinulta:
 
- Soveltuvaa kaupallista koulutusta
- Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja hyvää Excel-osaamista
- Hyvää englannin kielen taitoa
 
Kokemus projektilaskennasta/osatuloutuksesta sekä Navision/NAV-järjestelmästä katsotaan eduksi
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää 14.6.2019 mennessä Experis-sivujen kautta, www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit 
 
Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja 
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.