(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä (Vantaa)
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Endress+Hauser on mittaus- ja säätötekniikkaan, palveluihin ja prosessiautomaation ratkaisuihin keskittynyt maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Ydinosaamisemme on prosessiteollisuuden ja laitevalmistuksen mittaus- ja säätölaitteissa ja niiden kokonaisratkaisuissa sekä palveluissa laitoksen koko elinkaaren ajaksi. Tarjoamme vahvan prosessi- ja projektiosaamisen ja paikallisen palveluverkoston lähellä asiakasta.


Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ osaksi tehokasta taloushallinnon tiimiämme äitiysloman sijaisuuteen pääkonttoriimme Vantaalle. Sijaisuuden arvioitu kesto on 1,5 vuotta.


Tässä tehtävässä vastuullesi kuuluu


•kirjanpito ja tilinpäätökset
•myynti- ja ostoreskontra
•maksuliikenne
•matkalaskut
•viranomaisraportointi


Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta ja vankkaa kokemusta vastaavanlaisesta toimenkuvasta.


Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta. Olet aktiivinen ja tottunut niin rutiini- kuin vaihteleviin tehtäviin.


Konsernimme työkieli on englanti ja tässä tehtävässä tarvitset hyvää kirjallista taitoa. Päivittäisessä käytössäsi on Basware IR ja SAP. Niiden tai vastaavien järjestelmien tunteminen on tehtävässä etu.


Tule osaksi rentoa ja ammattitaitoista organisaatiotamme, jossa on tilaa kehittyä ja kasvaa!


Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 25.02.2018 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana


Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysyä seniorikonsultti Niina Ruuselalta 050 562 7308 tai sähköpostitse niina.ruusela@personalhuset-sg.com.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhusetin kanssa


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi