(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä vakituiseen työsuhteeseen Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsimme nyt tilitoimistoasiakkaallemme Turkuun kokenutta kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikaista ja alkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Turun keskustassa.

Hakijoilta odotamme soveltuvan koulutuksen lisäksi aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon erilaisista tehtävistä mielellään tilitoimistosta. Toivomme osaamista myös palkanlaskennasta ja katsomme eduksesi KLT-tutkinnon tai tavoitteen suorittaa tutkinto tulevaisuudessa. Otat vastuun itsenäisestä työskentelystä ja hoidat vaativiakin tilanteita sujuvasti ja laadukkaasti. Organisoit työsi järkevästi työn realiteetit huomioiden ja otat haltuun suuriakin kokonaisuuksia. Käytät sujuvasti sähköisiä järjestelmiä ja eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus Tikon- sekä Heeros-järjestelmistä. Arvostamme positiivista, avointa ja iloista asennetta uusia asioita kohtaan sekä halua oppia ja kehittyä koko ajan paremmaksi asiantuntijaksi.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset kirjanpidolliset tehtävät mm. juokseva kirjanpito, osto- ja myyntireskontra, laskujen kierrätys, veroilmoitukset, tilinpäätökset ja palkanlaskenta. Työnkuvaan sisältyy yhteydenpitoa asiakaskuntaan konsultoiden ja neuvoen heitä.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja vastuullista työtä alan arvostetulla toimijalla. Saat perehdytyksen työhön ja pääset osaksi mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Lisätietoja paikasta antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, vilma.hyvonen@adecco.fi, 040 621 6202, arkisin klo 9-15. Hae paikkaa viimeistään 22.4.2019 ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.