(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä ulkomainonnan edelläkävijä JCDecaux Finlandille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Oletko uraasi aloittava taloushallinnon ammattilainen? Kiinnostaako sinua työskennellä työyhteisössä, jossa idearikkautta ja kehityshakuisuutta arvostetaan? Etsimme nyt kirjanpitäjän sijaista JCDecaux Finlandille, joka on osa maailman suurinta ulkomainoskonsernia. Jos koet taloushallinnon ja etenkin kirjanpidolliset tehtävät omaksesi, hae paikkaa jo tänään, sillä positio täytetään heti, kun sopiva kandidaatti hakee paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina JCDecaux Finland Oy:llä.
TYÖNKUVA
Työsuhteen alussa toimit kesäkuukausina taloushallinnon assistenttina. Päävastuunasi on laskutukseen liittyvät prosessit. Käytät työssä monia erilaisia sähköisiä järjestelmiä. Työhön kuuluu myös laskutukseen liittyvä kommunikointi asiakasrajapinnassa sekä talon sisäisten tahojen kanssa.

Kesän aikana saat kattavan perehdytyksen kirjanpitäjältä, jota tulet sijaistamaan syyskuusta lähtien. Peruskirjanpidon lisäksi vastuualueenasi on kassahallinta, tiliöinti sekä kuukausittaiset viranomaisilmoitukset. Mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan pääset myös osallistumaan erilaisiin kehittämistyöryhmiin (esimerkiksi Sustainable Development -työryhmä). Tukenasi on neljä muuta taloustiimiin jäsentä sekä talouspäällikkö.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallinen koulutus (esim. laskentatoimen merkonomi tai tradenomi) sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kesätöiden muodossa. Sinulla on ymmärrys kirjanpidon eri vaiheista sekä numerotarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Viihdyt sähköisten järjestelmien parissa, ja pyrit kehittämään sinun sekä organisaation työskentelytapoja. Työssä edellytetään hyvää suomen sekä englannin kirjallista ja suullista taitoa. Taloushallinnon SAP-osaaminen katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään


* Kaupallista koulutusta (esimerkiksi laskentatoimen merkonomi tai tradenomi)
* Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä
* Ymmärrystä kirjanpidon eri vaiheista
* Numerotarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja kehityshakuisuutta
* Järjestelmäorientoituneisuutta
* Hyvää suomen sekä englannin kirjallista ja suullista taitoa


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 6.5.2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 31.1.2021 saakka

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
JCDecauxtoimii yli 75 maassa ja työllistää yli 13 000ihmistä ympäri maailmaa. Yritys on maailman johtava ulkomainosyhtiö kadunkalusteissa, lentokenttämainonnassa sekä liikennevälinemainonnassa. Ulkomainonta kehittyy tällä hetkellä kovaa vauhtia datan ja digitaalisten työkalujen tuodessa uusia kasvun mahdollisuuksia. Suomessa JCDecaux Finlandin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 30 M.