(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Turkuun
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Etsimme kirjanpitäjiä osaksi kasvavia taloushallinnon palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnon tehtävistä ja kehityshankkeista.

Taloushallinnon palvelumme tarjoaa asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöityjä taloushallinnon palveluita ja paketoi neuvontapalvelut, raportoinnin ja kirjanpidon asiakkaalle sopivaan kokonaisuuteen. Autamme asiakkaitamme mm., taloushallinnon prosessien kehittämisessä, liiketoiminnan tavoitteita tukevan raportoinnin ja seurannassa kehittämisessä sekä investointi- ja kannattavuuslaskelmissa. Tehtäviisi kuuluu kirjanpito, siihen liittyvä asiakastyöt kuten veroraportointi sekä taloushallinnon järjestelmähankkeet. Tulet myös olemaan keskeisessä roolissa PwC:n taloushallinnon palveluiden kehittämisessä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta esim. tilitoimistossa
  • Proaktiivista työotetta, sosiaalisuutta ja hyviä tiimitaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Eduksi katsotaan kokemus palkkahallinnon tehtävistä

Toivomme sinun olevan yrittäjähenkinen eli otat vastuun itsenäisestä työskentelystä ja siitä että asiakastyöt sujuvat. Toimit taitavasti osana tiimiä sekä yhdistät sujuvasti kirjanpitotehtävät ja siihen liittyvän kehittämisroolin. Olet valmis hyödyntämään alan uusimpia työkaluja ja ratkaisuja työn tehostamiseksi ja käyttämään vapautuvan ajan tuottaaksesi asiakkaalle lisäarvoa. Palveluidemme kasvaessa odotamme sinulta myös valmiutta omaksua uusia haasteita.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen paikan ja uudenlaisen tehtävän osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme
  • kehittymismahdollisuuksia uuden palvelun kasvaessa
  • mukavat työkaverit ja tiimin tuen

Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sekä monipuolisia koulutuksia. Työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko?

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi tehtävään 25.8.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa Mikko Pirttilä p. 044 087 4976.