(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Turkuun, Helsinkiin tai Tampereelle
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme kirjanpitää osaksi kasvavia taloushallinnon palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnon tehtävistä ja kehityshankkeista. Voit työskennellä joko Turussa, Helsingissä tai Tampereella.

Tarjoamme asiakkaillemme tarpeiden mukaan räätälöityjä taloushallinnon palveluita, joka paketoi neuvontapalvelut, raportoinnin ja kirjanpidon asiakkaalle sopivaan kokonaisuuteen. Autamme asiakkaitamme mm., taloushallinnon prosessien kehittämisessä, liiketoiminnan tavoitteita tukevan raportoinnin ja seurannassa kehittämisessä sekä investointi- ja kannattavuuslaskelmissa. Tehtäviisi kuuluu kirjanpito, siihen liittyvä asiakastyöt kuten veroraportointi sekä taloushallinnon järjestelmähankkeet. Tulet myös olemaan keskeisessä roolissa PwC:n taloushallinnon palveluiden kehittämisessä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta esim. tilitoimistossa.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Eduksesi katsotaan kokemus palkkahallinnon tehtävistä.

Toivomme sinun olevan yrittäjähenkinen eli otat vastuun itsenäisestä työskentelystä ja siitä että asiakastyöt sujuvat. Toimit taitavasti osana tiimiä sekä yhdistät sujuvasti kirjanpitotehtävät ja siihen liittyvän kehittämisroolin. Olet valmis hyödyntämään alan uusimpia työkaluja ja ratkaisuja työn tehostamiseksi ja käyttämään vapautuvan ajan tuottaaksesi asiakkaalle lisäarvoa.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen paikan ja uudenlaisen tehtävän osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, kehittymismahdollisuuksia uuden palvelun kasvaessa. Tukenasi sinulla on mukava ja rennolla tekemisen meiningillä varustettu asiantuntijoiden tiimi. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia sekä monipuolisia koulutuksia. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -tutkimuksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Kiinnostuitko?

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen 8.3.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi millä paikkakunnalla työskentelystä olet kiinnostunut. Lisätietoja antaa Mikko Pirttilä 044 087 4976 tai mikko.pirttila@pwc.com