Kirjanpitäjä - Turku
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021
Etsimme asiakkaallemme Haritun Huolto Oy:lle kirjanpitäjää perhevapaan sijaisuuteen.

Koivula-Harittu on nuori, nopeasti kasvanut asuinalue, joka on lapsiperheiden suosiossa luonnonläheisyytensä ja rauhallisuutensa ansiosta.  Alueen vetovoima sekä yhteisen tekemisen ilo heijastuvat myös Haritun huollon toimistotiimistä, jonka vahvistukseksi etsimme kokenutta ja osaavaa kirjanpitäjää.

Asiakasyhtiömme koostuvat pääosin kiinteistöyhtiöistä, joista osa on osittain alv-velvollisia sekä täysin alv-velvollisista yhtiöistä, joiden osalta työtehtäviisi kuuluvat mm. kiinteistökirjanpidon päivittäiset kirjaukset, tilinpäätökset sekä laskutus ja vastikevalvonta. Toivomme, että olet tunnollinen ja tarkka sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn kiireenkin keskellä. Toimistotiimi tuo tukea ja apua avustaviin tehtäviin tarvittaessa, mutta päävastuu kirjanpidosta on sinulla.

Domus-isännöintijärjestelmän tuntemus on tehtävässä eduksi.  

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen arvioitu kesto on n. 1,5 vuotta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eilakaislan välille. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä, jossa pääset vahvistamaan kiinteistökirjanpidon asiantuntijuuttasi.

Edellytämme sinulta jo hyvää kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä aitoa kiinnostusta kiinteistöhuollon toimintaympäristöä kohtaan. Tilinpäätökset ovat sinulle tuttuja ja hallitset laajankin tehtäväkuvan itsenäisesti.

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Helinä Lehto +358 50 513 5157 tai helina.lehto@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476801
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi