(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Turku
Tili-Vinkki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Tili-Vinkki on vuonna 1978 perustettu täyden palvelun auktorisoitu tilitoimisto. Sieltä löydät ihmisiä, jotka pitävät kaikesta kuivasta, sherrystä verokarhuun. Tili-Vinkissä asiakasta palvelee neuvokas, kokemuksen harjaannuttama tiimi. Tavoitteenamme on aina räätälöidä paras ratkaisu asiakkaan tarpeiden mukaan. Etsimme asiakkaallemme Tili-Vinkille tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan Tili-Vinkin kanssa. Tili-Vinkin kirjanpitäjänä työnkuvasi on monipuolinen. Pääset tekemään kirjanpitoa tilinpäätöksineen, sekä verotukseen, kannattavuusseurantaan ja ennakointiin liittyviä tehtäviä. Lisäksi työhön sisältyy laskutuksen ja reskontrien tehtäviä. Tarjoamme sinulle aidosti mahdollisuuksia viedä asiantuntijuuttasi uudelle tasolle ja tarttua yhä kiehtovampiin haasteisiin.
Sinulla tulisi olla kokemusta kirjanpidosta, mieluusti tilitoimistosta. Katsomme eduksi, mikäli Procountor-ympäristö on sinulle tuttu. Myös KLT on eduksi. Moni muu osaaminen onkin mahdollista oppia työtä tehdessä. Tarjoamme sinulle oman työhuoneen rauhan viihtyisässä ja kauniissa toimistossamme, ja ympärilläsi on jatkuvasti osaava tiimi.
Tule sellaisena kuin olet! Asiantuntevien ja rautaisten ammattilaisten huumorintajuinen joukkomme ottaa sinut ilolla vastaan. Meillä Tili-Vinkissä on moderni ote tekemiseen, ja tuemme henkilöstöä kehittymään monin tavoin työssään. Tuemme henkilöstöä selättämään myös arjen mahdollisia haasteita, kehittämällä vuorovaikutteisin menetelmin asiantuntijuutta ja käytännön työotetta niin, että ydintyö on mahdollisimman sujuvaa. Tahdomme palvella asiakkaitamme laatu edellä ja huolehdimme myös henkilöstön hyvinvoinnista. Työnantajana olemme myös joustava. Vieraile Facebook-sivullamme katsomassa, millaista meillä on olla töissä: Tili-Vinkin Facebook. Kaivatessasi lisätietoja, olethan rohkeasti yhteydessä Anne Suolankoon, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana! Keskustelen kanssasi mielelläni. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 15.3.2020 mennessä vaivattomasti Kaislanet-palveluun verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään. Haastattelemme jo hakuaikana, ja voit soittaa myös hakemuksesi perään avataksesi tilannettasi ja osaamistasi halutessasi tarkemminkin. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.