(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Turku
Tili-Vinkki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Tili-Vinkki on vuonna 1978 perustettu täyden palvelun auktorisoitu tilitoimisto. Sieltä löydät ihmisiä, jotka pitävät kaikesta kuivasta, sherrystä verokarhuun. Tili-Vinkissä asiakasta palvelee neuvokas, kokemuksen harjaannuttama tiimi. Tavoitteenamme on aina räätälöidä paras ratkaisu asiakkaan tarpeiden mukaan. Etsimme asiakkaallemme Tili-Vinkille tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan Tili-Vinkin kanssa.
Tili-Vinkin kirjanpitäjänä työnkuvasi on monipuolinen. Pääset tekemään kirjanpitoa tilinpäätöksineen, sekä verotukseen, kannattavuusseurantaan ja ennakointiin liittyviä tehtäviä. Lisäksi työhön sisältyy laskutuksen ja reskontrien tehtäviä. Sinulla tulisi olla kokemusta Procountor-ympäristöstä ja kirjanpidosta, mieluusti tilitoimistosta. Moni muu osaaminen onkin mahdollista oppia työtä tehdessä. Tarjoamme sinulle oman työhuoneen rauhan viihtyisässä ja kauniissa toimistossamme, ja ympärilläsi on jatkuvasti osaava tiimi.
Tule sellaisena kuin olet! Asiantuntevien ja rautaisten ammattilaisten huumorintajuinen joukkomme ottaa sinut ilolla vastaan. Meillä Tili-Vinkissä on moderni ote tekemiseen, ja tuemme henkilöstöä kehittymään moni tavoin työssään. Tuemme henkilöstöä selättämään myös työn arjen mahdollisia haasteita, kehittämällä vuorovaikutteisin menetelmin asiantuntijuutta ja käytännön työotetta niin, että ydintyö on mahdollisimman sujuvaa. Tahdomme palvella asiakkaitamme laatu edellä ja huolehdimme myös henkilöstön hyvinvoinnista. Työnantajana olemme myös joustava. Vieraile Facebook-sivullamme katsomassa, millaista meillä on olla töissä: Tili-Vinkin Facebook. Kaivatessasi lisätietoja, olethan yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolankoon, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana. Soita rohkeasti ja kysy lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.12.2019 mennessä vaivattomasti Kaislanet-palveluun verkkosivulla kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään. Haastattelemme jo hakuaikana, ja voitkin rohkeasti soittaa myös hakemuksesi perään avataksesi tilannettasi ja osaamistasi tarkemmin.