(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Turku
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

On tilitoimistoja ja sitten on Tilitoimisto Aarnio Oy.

Tilitoimisto Aarnio Oy on alansa pioneeri monella tapaa. Yritys tarjoaa niin asiakkailleen kuin työntekijöilleenkin jotakin totuttua parempaa. Aitoa palvelua ja huolenpitoa modernilla ja uudella tavalla, rohkeita lähestymisiä ja välittämistä alati muuttuvassa taloushallinnon maailmassa.

Tilitoimisto Aarnio työllistää tällä hetkellä 26 henkeä ja on edelleen kovassa kasvukiidossa viime vuoden tapaan, jolloin taloon rekrytoitiin 5 uutta ammattilaista ja liikevaihto kasvoi yli 20 prosentilla. 


Tilitoimisto Aarnio etsii kasvaneen kysynnän myötä jälleen tiiminsä ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja innostunutta asennetta sekä paloa kehittyä omassa työssäsi. Uskallat rohkeasti puuttua asiakkaan taloushallinnon prosesseihin, jos koet, että näkemyksistäsi olisi asiakkaalle hyötyä. Soveltuva ammattitutkinto ja kokemus vastaavasta tehtävästä ovat tietenkin perusedellytyksiä tehtävässä onnistumisessa.  Tehtävä on uusi ja teet työtä yhdessä muun kirjanpitotiimin kanssa, kuitenkin vastaten itsenäisesti omista, sinulle nimetyistä asiakkuuksista.

Tarjoamme modernin työympäristön, innostuneen tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä vahvuuksiesi mukaan. Lisäksi henkilökunnan hyvinvointi on ykkösasiamme ja tarjoamamme edut ovat erittäin kilpailukykyiset verrattuna alan muihin toimijoihin.


Mikäli koet tehtävän omaksesi, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja liitä siihen ansioluettelosi palkkatoiveineen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi, vaan hae tehtävään nyt.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, puh. 010 2306 525


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.