(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä-trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme OP Kevytyrittäjä palveluamme nyt Helsingissä tai Oulussa Kirjanpitäjä-traineella!

 

Kirjanpitäjä-trainee

 

Haemme OP Kevytyrittäjä -palveluun harjoittelijaa Kiitorata -traineeohjelman kautta. Tehtävässä edellytetään kiinnostusta yrittäjien kirjanpito- ja veroasioiden hoitoon. Kokemus kirjanpidosta tai verotukseen liittyvistä tehtävistä on plussaa, mutta opinnot aihealueella riittävät.

Perehdytämme valitun henkilön OP Kevytyrittäjän kirjanpitotiimiin. Tehtävä pitää sisällään toiminimiyrittäjäasiakkaiden kulujen tarkistamista, verotukseen liittyvien tilanteiden selvittämistä, asiakasneuvontaa etenkin kirjanpito- ja verotusasioissa chatin kautta ja kommunikointia muun tiimin kanssa. Tehtävässä on mahdollista päästä mukaan palvelun oman ohjelmiston kehitykseen.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Olet etsimämme trainee, jos sinulla on kirjanpidon opintoja taustalla ja kiinnostus yritysten kirjanpitoon ja verotukseen sekä digitaalisiin palveluihin.
 

Korkeakouluopintojen suuntauksesi voi olla esimerkiksi liiketalous, taloushallinto tai verotus. Eduksi katsotaan kokemus kirjanpidon ja verotuksen työtehtävistä, taloushallinnon eri ohjelmistoista, taloushallintoalan tuntemus ja lakiosaaminen. Työ edellyttää tarkkuutta ja tunnollisuutta.
 

Haluamme tehdä yrittäjyyden mahdolliseksi kaikille ja on tärkeää, että jaat arvomme.

 

Muutama sana meistä…

 

OP Kevytyrittäjä -tiimi on energinen ja luova porukka Oulussa ja Helsingissä. Panostamme tiimihenkeen ja meille on tärkeää, että työ on kivaa. Tiimissä on tällä hetkellä kuusitoista henkilöä. Tämä koostuu kehittäjistä, asiakaspalvelijoista, kirjanpitäjistä ja tiimien vetäjistä. Käytämme vuorovaikutukseen ja viestintään tiimin sisällä paljon energiaa modernien työkalujen avulla.

OP Kevytyrittäjä -tiimissä voi viettää aikaa niin työssä kuin vapaa-aikana. Toimintakulttuurimme on yhtä aikaa rento ja kunnianhimoinen. Viemme taloushallinnon alaa eteenpäin vastaamaan paremmin pienyrittäjien tarpeita.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

OP Kevytyrittäjän visiona on olla maailman automatisoiduin kirjanpitopalvelu. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan tämän ainutlaatuisen palvelun kehittämiseen.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Pappila, puh. 040 1696428 (28.10 klo 9-10 ja 4.11 klo 13-14).

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.