Kirjanpitäjä tilitoimistoon
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Työ nykyaikaisessa ja digitaalisessa toimintaympäristössä. Uudet haasteet ja kehittymismahdollisuudet kirjanpidon mielenkiintoisissa tehtävissä. Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta, jonka haluaisit ottaa urallasi?

Etsimme kirjanpitäjiä erilaisilla kokemus- ja osaamistaustoilla asiakkaillemme tilitoimistoihin Uudenmaan alueelle

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä tilitoimistoja, jotka etsivät joukkoonsa kirjanpidon osaajia. Mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon parista ja työskenteleminen tilitoimistoympäristössä kiinnostaa, ilmianna itsesi meille! Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä heti, kun juuri sinulle sopiva kirjanpitäjän tehtävä aukeaa. 

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä tilitoimistossa vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista tilinpäätöksineen ja veroilmoituksineen. Perustehtävien lisäksi tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi käyttöomaisuuskirjanpito, vuokra- ja rahoitussopimukset sekä myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, ostoreskontran hoito ja maksuliikenne.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

- Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista, muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa

- Aikaisempi kokemus tilitoimistossa työskentelystä on eduksesi

- Alalle soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi tai KTM

- Täsmällistä työskentelyotetta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia

- Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua neuvoa asiakkaita erilaisissa kirjanpidon kysymyksissä

- Erinomaisia IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista

- Halua kehittää omaa ammatillisuutta ja kehittyä kirjanpidon parissa modernissa tilitoimistoympäristössä

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle:

Työpaikan nykyaikaisessa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tilitoimistot tarjoavat usein uramahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen kirjanpidon lisäksi eri taloushallinnon tehtävien parissa. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen, robotiikan ja asiakaspalvelun parissa. Asiakasyrityksemme tarjoavat tehtävään perehdytyksen sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön tuen. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä. 

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen ja kerro meille kirjanpidon osaamisestasi. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. 

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää tehtävään liittyen, HR-koordinaattori Elina Hynninen vastaa mielellään kysymyksiisi elina.hynninen@workpower.fi.

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, ostoreskontra, maksuliikenne, raportointi, tilitoimisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552682
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa