(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä tilitoimistoon
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Kiinnostaako työskenteleminen nykyaikaisessa, digitaalisessa toimintaympäristössä? Haluatko kehittää osaamistasi kirjanpidon parissa?  

Etsimme kirjanpitäjiä asiakkaillemme tilitoimistoihin Uudenmaan alueelle. 

Meillä WorkPowerilla on asiakkaina useita kotimaisia sekä kansainvälisiä tilitoimistoja ja lisäksi teemme jatkuvasti uusasiakashankintaa.  Mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus kirjanpidon parista ja työskenteleminen tilitoimistoympäristössä kiinnostaa, ilmianna itsesi meille! Kun olet osana Talent Pooliamme voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva kirjanpitäjän tehtävä aukeaa. 

Kirjanpitäjän monipuolisissa tehtävässä vastaat kirjanpidon perustehtävien lisäksi myös muista tehtävistä, kuten käyttöomaisuuskirjanpidosta, vuokra- ja rahoitussopimuksista sekä tilinpäätöksistä. Tehtäviisi voivat kuulua myös muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, ostoreskontran hoito ja maksuliikenne sekä viranomaisilmoitusten tekeminen. 

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

- Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista, muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä tilinpäätöstaitoa

- Aikaisempi kokemus tilitoimistossa työskentelystä on eduksesi

- Alalle soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi/KTM

- Täsmällistä työskentelyotetta sekä taitoa hallita kokonaisuuksia

- Asiakaspalveluhenkisyyttä palvella ja neuvoa asiakkaita erilaisissa kirjanpidon kysymyksissä

- Erinomaisia IT taitoja sekä järjestelmäosaamista

- Halua kehittää omaa ammatillisuutta ja kehittyä kirjanpidon parissa modernissa tilitoimistoympäristössä

Asiakasyrityksemme tarjoavat sinulle:

Pääset työskentelemään nykyaikaisessa tilitoimistossa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamistasi entisestään. Tilitoimistot tarjoavat usein uramahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen kirjanpidon lisäksi eri taloushallinnon tehtävien parissa. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen, robotiikan ja asiakaspalvelun parissa. Asiakasyrityksemme tarjoaa tehtävään perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen. Saat luonnollisesti korvauksen osaamisestasi ja työpaikkasi sijaistee Uudenmaan alueella. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä. 

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro meille kirjanpidon osaamisestasi sekä millaista järjestelmäosaamista sinulla on. Merkitsethän myös suosittelijan yhteystiedot. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. 

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi 

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, ostoreskontra, maksuliikenne, raportointi, tilitoimisto