(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä tilitoimistoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Etsimme asiakkaallemme kirjanpitäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen turkulaiseen tilitoimistoon.

Työtehtäväsi koostuvat yhteydenpidosta omiin, nimettyihin asiakasyrityksiisi, sekä niiden kirjanpidon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta, eli kuukausikirjanpidosta, raportoinnista, tilinpäätöksistä ja veroilmoitusten laadinnasta. Asiakasyritykset ovat suurelta osin osakeyhtiöitä.
Odotamme sinulta taloushallintoon suuntautunutta koulutusta ja aitoa innostusta taloushallinnon tehtäviin tilitoimistossa. Olet halukas kehittämään itseäsi sekä kirjanpidon, verotuksen että ohjelmisto-osaamisen saralla. Ohjelmistoina käytössäsi ovat Tikon, Heeros ja Procountor.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn pk-yritysten talouden ytimessä, mukavan työyhteisön, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden sekä loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen asiantuntevassa tiimissä. Henkilökuntaetuina koulutuksen lisäksi on muun muassa hierontaa ja liikuntasetelit.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Vilma Hyvönen, vilma.hyvonen@adecco.fi, 040 621 6202, arkisin klo 9-15. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.