(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Tilitoimisto S2 Oy (Helsinki)
Tilitoimisto S2 Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tilitoimisto S2 Oy on sähköisiä taloushallintopalveluja tarjoava, tasaisesti kasvava ja vakavarainen asiantuntijaorganisaatio. Pitkä kokemuksemme ja nuorekas asenteemme takaavat viihtyisän, ammattimaisen ja joustavan työympäristön. Taloushallinnon moniosaajina palvelemme hyvin erilaisia asiakkaita ja tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä talous- ja palkkahallinnon parissa. Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa: http://www.s2.fi/fi/

Etsimme nyt kasvumme tueksi tilinpäätöstaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet taloushallinnon kokenut ammattilainen ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi). Sinulla on kokemusta tilitoimistossa työskentelystä ja olet toiminut asiakasvastuullisessa tehtävässä. Arvostamme positiivista asennetta ja järjestelmällisyyttä. Netvisor- ohjelman hallinta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja pystyt työskentelemään myös englanniksi. Palvemme asiakkaitamme myös ruotsiksi, joten ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kannustavassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Tilitoimisto S2:een.