Kirjanpitäjä Tilipalvelu Rantalaiselle Hyvinkäälle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee 42 eri paikkakunnalla työllistäen yli 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon, HR:n ja yritysverotuksen palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille sekä palvelee asiakkaitaan paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan.

Hei taloushallinnon ammattilainen - onko kiikarissa uusi työ? Innostutko työskentelystä asiakasrajapinnassa?

Mikäli etsit uutta suuntaa urallasi ja haluat osaksi kasvavaa organisaatiota, hae osaksi Hyvinkään tiimiämme.

Kirjanpitäjäksi

Tehtävässä työpäiväsi koostuvat kirjanpidon sekä osto- ja myyntireskontran hoitamisesta nimetyille asiakkaille ja käytät ammattitaitoasi hoitaessasi myös tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Ajoittain päiviäsi vauhdittavat asiakaspalaverit ja raportointi asiakkaalle kuuluu olennaisena osana työpäivääsi, joten pääset aidosti käyttämään asiakaspalveluasennettasi.

Olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä kirjanpidon parissa ja hoitaen myös tilinpäätöksiä. Kannat vastuuta omista tehtävistäsi itseohjautuvalla ja aktiivisella otteella. Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti. Käytämme asiakaskohtaisesti useita järjestelmiä (mm. Fivaldi, Netvisor, Procountor, Lemonsoft), joiden saloihin pääset halutessasi tutustumaan tarkemminkin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan toimenkuvan. Valitsemasi urapolun tueksi saat jatkuvat koulutusmahdollisuudet, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Rantalaisella sinua odottavat iloiset ja aktiiviset taloushallinnon ammattilaiset. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana www.rantalainen.fi

Mikäli herätimme kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytoinnista lisätietoja antaa Adeccolla Anita Fokin, 040 632 6465, anita.fokin@adecco.fi. Tehtävistä tarkemmin voit kysyä Hyvinkään palvelupäällikkö Mila Uhlgrenilta 010 324 3139 mila.uhlgren@rantalainen.fi tai palvelutuotannon johtaja Arto Hiltuselta 040 507 2826 arto.hiltunen@rantalainen.fi. Kuulemme sinusta mielellämme!

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella uratarinoistamme. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337267
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anita Fokin (anita.fokin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hyvinkää