(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Tiliala Oy (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Tiliala Oy on vuonna 1991 perustettu kirjanpitoon ja muihin taloushallinnon palveluihin erikoistunut, vahvan ammattitaidon omaava tilitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja täydet tilitoimiston palvelut. Yrityksemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä/Kalasatamassa.

Etsimme nyt kirjanpitäjää määräaikaiseen äitiyslomansijaisuuteen vähintään vuoden 2019 loppuun saakka. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun aikana.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi/tradenomi). Eduksi katsomme Netvisor -ohjelmiston hallinnan. Lisäksi arvostamme kokemusta tilitoimistossa työskentelystä, hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin reipas ote työhön ja halu kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi. Voit siis hyvin myös olla vastavalmistunut tai urasi alkuvaiheessa.

Kirjanpitäjänä pääset työskentelemään vankan kokemuksen omaavassa kuuden hengen palvelutiimissämme, jossa sinulla on mahdollista kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja sähköiset taloushallinnon järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille 25.3.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-16. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Tilialaan.