Kirjanpitäjä Tampereelle
Isännöinti Ilkka Saarinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Asiakkaamme Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on omistajavetoinen, arvostettu ja Pirkanmaalla tunnettu isännöintitoimisto. Heillä työskentelee lähes 30 kiinteistöalan osaajaa: hallinnollisia isännöitsijöitä, teknisiä isännöitsijöitä sekä taloushallinnon ja asiakaspalvelun ammattilaisia. He tarjoavat kattavasti kaikki taloyhtiön tarvitsemat isännöinnin palvelut. Asiakaslupauksensa mukaisesti he ovat reilu, ripeä ja pätevä isännöintitoimisto.

Etsimmekin nyt heille

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi.

Tässä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa kirjanpitäjän tehtävässä pääset tekemään asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitoa. Tehtäviisi kuuluu kirjanpidon lisäksi tilinpäätöksien laatiminen, veroilmoitukset, reskontrien hoito ja maksumuistutuksien lähettäminen sekä perinnän hoitaminen tarvittaessa. Lisäksi pääset hoitamaan laskutuksia kuten vastike- ja vuokralaskutuksia sekä veden tasauslaskutuksia. Myös lainaosuuslaskelmien laadinta ja osakkaiden lainanlyhennyksistä huolehtiminen kuuluu tehtäviisi. Hoidat myös asiakasyhtiöiden hallitusten jäsenten kokouspalkkioiden laskemiset ja niiden maksamiseen liittyvät toimenpiteet.

Domus-isännöintiohjelman tunteminen on eduksi tässä työssä, mutta se ei ole pakollista. Toivomme kuitenkin, että sinulla on hallussa Microsoft Office -ohjelmat. Toivomme sinulta myös kykyä työskennellä englannin kielellä.

Tiimiisi kuuluu kuusi muuta kirjanpitäjää, joten sinulle tullaan tarjoamaan hyvä perehdytys tehtäviin ja tukenasi työssä on siis osaavia kollegoita.

Toivomme sinulta kokemusta taloushallinnosta ja kirjanpidosta sekä tilinpäätöstaitoa, mutta yhtä tärkeää on myös innokkuutesi oppia uutta ja kehittyä tehtävässäsi. Toivomme sinulta tunnollista, tarkkaa, työhön tarttuvaa ja omatoimista työskentelyotetta. Toivomme sinulta myös joko ammattikoulutasoista tai AMK-tasoista taloushallinnon tai kaupallisen alan koulutusta.

Aloittaisit työssäsi syyskuun 2021 alussa.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Jos vastauksesi on kyllä, niin haethan tehtävää ja kerro meille osaamisestasi ja vahvuuksistasi! Hakuaikaa tehtävässä on 31.8.2021 saakka, mutta haastattelemme tehtävään soveltuvia hakijoita jo hakuajan aikana. Lisääthän hakemukseesi myös CV:si sekä palkkapyyntösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Noora Heinonen, p. 040 482 4608 (arkena klo 8-16), noora.heinonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476030
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere