Kirjanpitäjä Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut taloushallinnon ulkoistettuja palveluita tarjoava yritys. Heidän avatessa toimipisteen Tampereelle haemme heille osaajaa nimikkeellä

Kirjanpitäjä Tampereelle

Tässä tehtävässä työskentelet osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja saat vastuullesi monipuoliset tehtävät. Työtehtäviin kuuluu muun muassa kuukausittainen kirjanpito, viranomaisilmoitusten tekeminen ja asiakkaiden kirjanpidollinen neuvontatyö. Tilinpäätöskokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Voit olla myös urasi alussa oleva innokas juniorimpi osaaja, sillä työhön annetaan hyvä perehdytys.

Mitä odotamme sinulta?

- Vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- Kykyä työskennellä suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä
- Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
- Palveluhenkisyyttä ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuoliset työtehtävät, pitkäaikaisen työsuhteen ja hyvän perehdytyksen. Kollegasi odottavat sinua jo innolla, joten tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveidesi mukaan.

Oletko sinä etsimämme kirjanpitäjän alku?

Kuulisimme sinusta mielellämme lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kirjanpitäjä Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263079
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Inga Koivumäki (inga.koivumaki (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358 40 719 1713
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa