Kirjanpitäjä - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on tamperelainen perheyritys, jonka toimipaikka on Hervannassa. Asiakkaanamme on yli 200 asunto- ja kiinteistöyhtiötä Tampereella ja naapurikunnissa. Tuotamme asukkaillemme sujuvaa asumisen arkea ja turvallista kiinteistönomistusta. Työmme on pitkäjänteistä asiakasta hyödyttävää kumppanuutta. Tutustu tarkemmin www.iisoy.fi

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Kirjanpitäjää

Tehtäviisi kuuluvat asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon tehtävät mm. kirjanpito, lainaosuuslaskenta, vastikevalvonta ja veroilmoitukset. Odotamme sinulta alan koulutusta sekä kokemusta kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätöstaitoa. Kokemus asunto-osayhtiöiden kirjanpidosta ja isännöintialan tuntemus on eduksi.
Työotteeltasi olet huolellinen ja haluat aina tehdä työsi hyvin. Olet tiimihenkinen ja autat tarvittaessa muita, niin mekin autamme mielellämme sinua. Nautit monipuolisesta työstä, ymmärrät  rutiinien tärkeyden ja kehityt mielelläsi työssäsi. Käytät sujuvasti MS Office-työkaluja ja mahdollisesti hallitset myös Domus-ohjelman.
Isännöintiala tarjoaa ihmisläheistä työtä ja mahdollisuuksia kehittyä työssään. Arvostamme varsinkin halua oppia jatkuvasti uutta sekä innokkuutta digitaalisten työvälineiden haltuunottoon. Tarjoamme sinulle paikan vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa on kannustava ja osaava tiimi ympärillä. Yrityksessämme on hyvä henki, tekemisen meininkiä ja tutkitusti ammatillisesti sitoutunut henkilöstö. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393342
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa