(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Asiakkaamme on sähköisiä taloushallinnon palveluja tarjoava asiantuntijayritys Tampereelta. Haemme heille nyt kasvun myötä tilinpäätöstaitoista
 

KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.


Kirjanpitäjänä tehtäviisi sisältyy eri toimialoilla toimivien asiakasyritysten kirjanpidon, tilinpäätösten ja veroilmoitusten hoitaminen itsenäisesti. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja konsultoit heitä erilaisiin taloushallinnon asioihin liittyen. Tarvittaessa hyppäät avuksi myös palkanlaskennan tehtäviin. Käytät päivittäisessä työssäsi useita sähköisen taloushallinnon järjestelmiä (mm. Netvisor, Procountor, Lemonsoft).

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esim. tradenomi tai KTM) ja kokemusta kirjanpidon itsenäisestä hoitamisesta tilinpäätöksineen. Omaat perusteet myös palkanlaskennasta ja käytät sujuvasti erilaisia sähköisiä järjestelmiä. Eduksi katsomme kokemuksen asiakkaamme käyttämistä ohjelmistoista. Arvostamme suomen kielen taidon ohella myös englannin, ruotsin ja muiden kielten osaamista.

Henkilönä olet tarkka ja huolellinen, hyvät yhteistyötaidot omaava tiimipeluri. Organisoit töitäsi sujuvasti ja olet tottunut työskentelemään paineen alla. Hoidat työsi itsenäisesti ja olet valmis joustamaan työajoissa kiireisen raportointikauden aikana.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana tiivistä ja ammattitaitoista tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustan tuntumassa. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työsuhde, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden.

Tartu tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskinen arkisin klo 8-16, p. 050 555 0392 tai nina.koskinen@alenconsulting.fi.


Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=360 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi