(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsimme Tampereen toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen

KIRJANPITÄJÄÄ

vahvistamaan taloushallintoamme. Vastaat suomalaisten konserniyhtiöiden osa- ja pääkirjanpidoista sekä ulkoisen laskennan raportoinnista yhdessä toisen kirjanpitäjän kanssa. Työtehtävät sisältävät myös ostolaskujen käsittelyä, maksatusta sekä konsernin sisäistä laskutusta. Osallistut myös uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon.

Edellytämme tradenomin tai vastaavaa soveltuvaa tutkintoa taloushallinnon alueelta. Työn hoitaminen edellyttää kirjanpidon prosessien ja kirjanpito- ja verolainsäädännön tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Olet tarkka ja järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä, sekä kirjanpidon ohjelmistojen monipuolista tuntemusta ja kokemusta ohjelmistojen käyttöönotoista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa. Haluatko kehittyä työssäsi ja olla osa huipputiimiä? Tule meille kehittämään osaamistasi ja luomaan menestystä kanssamme!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 13.12.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Rauhala, p. 040 8233 283 jani.rauhala@comatec.fi

Tutustu comateclaisten tarinoihin https://www.comatec.fi/comatec-group/toissa-comatecissa/