(Poistunut julkaisusta)

KIRJANPITÄJÄ, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Kaukajärviosuuskunta on Tampereella toimiva vuonna 1965 perustettu vakavarainen isännöinti-, kiinteistönhuolto- ja puhtaus- sekä vuokrauspalveluja tarjoava yritys. Yhtiömme liikevaihto on yli 7 miljoonaa euroa ja työllistämme tällä hetkellä noin 120 työntekijää eri tehtävissä. Toimitilat sekä palvelupiste sijaitsevat Juvankadulla Kaukajärvellä.

 

Etsimme nyt tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit osana dynaamista taloushallinnon tiimiä vastaten itsenäisesti nimettyjen asiakastaloyhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Olet myös perillä kiinteistöyhtiöiden alv käytännöistä. Asiakasyhtiöidemme tilikaudet jaottuvat ympäri vuoden, jolloin myös tilinpäätökset tasoittuvat vuositasolla. Kirjanpidon järjestelmänä käytössämme on Visma Fivaldi. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja työhösi muun tiimin tuen.

Toivomme sinulta aiemman, mieluiten kiinteistöalan, kirjanpitokokemuksen tuomaa vankkaa osaamista. Olet aikaansaava, tarkka ja vastuullinen tekijä, jolla tekemisen punainen lanka säilyy kiireestäkin huolimatta. Toimit yhteistyössä sekä isännöitsijöiden että muun tiimin kanssa, joten hyvät sosiaaliset taidot sujuvoittavat työtäsi. Olet myös kiinnostunut kehittämään työtäsi ja työtapojasi sekä omaksumaan uutta tietoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän vakaassa organisaatiossa, jossa arvostetaan työntekijää ja panostetaan työntekijöiden osaamiseen ja hyvinvointiin. Kaukajärviosuuskunta on pidetty työnantaja, jota käsitystä myös kattavat henkilöstöedut tukevat.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.10. mennessä rekisteröimällä hakemuksesi palkkatoiveineen sivuillamme www.manpower.fi ja linkittämällä se tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa 9.10. asti Manpowerin Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377 ja 10. – 24.10. välillä Experis-rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen p. 040 1864 937. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.