(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Taloushallinnon konsultti
Leppävaaran Laskenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017

Etsimme Espoon Leppävaaraan osaavaa ja energistä

KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON KONSULTTIA

Otat kokonaisvaltaisen vastuun asiakasyritystesi taloushallinnosta, kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja verotuksesta. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työhösi sisältyvät olennaisena osana neuvonta, kommunikointi, ja raportointi asiakkaiden suuntaan.

Henkilönä olet täsmällinen ja sosiaalinen sekä työskentelet mielelläsi asiakkaiden kanssa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja koet taloushallinnon kokonaisuutena, jossa korostuu saumaton yhteistyö ja osaaminen eri henkilöiden välillä. Haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Sinulla on kirjanpidon kokemusta ja haluat palvella asiakkaita heidän tarpeet huomioiden. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä.

Hakijoilta edellytämme:

  • Sähköisen taloushallinnon prosessit ovat sinulle tuttuja ja olet käyttänyt työssäsi Procountor/Netvisor ohjelmia
  • Muutaman vuoden kokemusta kirjanpitotyöstä tilitoimistossa
  • Soveltuva koulutustaustaa (mm. tradenomi, KTM), KLT-tutkinto katsotaan eduksi
  • Englannin kielen taito sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Miksi Leppävaaran Laskenta?
Leppävaaran Laskenta on kehittyvä ja kasvava organisaatio, jossa on mahdollisuus edetä, kehittää ja syventää ammattitaitoaan. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä tekemään töitä monenlaisten asiakasyritysten kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia, innostavia ja haastavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työsuhde-edut ja koulutusmahdollisuudet, mahtavan tiimin ja kollegat sekä heidän tukensa. Toimipisteemme sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Leppävaarassa kauppakeskus Sellon sekä junayhteyksien läheisyydessä. 

Kiinnostuitko? Tule osaksi innostavaa ja osaavaa työyhteisöämme! Lue meistä lisää: http://www.leppavaaranlaskenta.fi/
Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Vähämäki, puh. 09-849 33815.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Toimi siis pikaisesti ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 19.3.2017.