(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / taloushallinnon assistentti
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

KIRJANPITÄJÄ / TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI

Etsimme kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoavalle asiakkaallemme Helsingin KTK:lle Helsinkiin, Kivikkoon, kirjanpitäjää / taloushallinnon assistenttia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Roolissasi vastaat kirjanpidon sekä taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. Raportoit tehtävässä talouspäällikölle.

Toivomme sinulta kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävissä sekä vankkaa kokemusta kirjanpitotehtävistä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja soveltuva koulutus.

Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja ratkaisukeskeinen sekä viihdyt niin vaihtelevien kuin myös rutiininomaisten tehtävien parissa.

Tarjoamme sinulle joustavan työn, pienen mutta sitäkin tehokkaammaan tiimin tuen ja mahdollisuuden päästä syventämään omaa osaamistasi taloushallinnossa.

Haethan tehtävää nopeasti oheisen linkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin niitä tulee, mutta viimeistään 24.2.2019 mennessä. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkapyyntösi. Lisätietoa antaa Marja Heinimäki 040 547 8563. 


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.