KIRJANPITÄJÄ / TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

KIRJANPITÄJÄ / TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Haemme asiakasyrityksellemme Suomen Tiliyhtiöt Oy:lle kirjanpitäjää uuteen Laitilaan avattavaan tilitoimistoon.

Suomen Tiliyhtiöt Oy on yli 20 vuotta toiminut tilitoimisto, joka tarjoaa yrityksille kattavan valikoiman taloushallinnon palveluja. Luotettava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että saat aina asiantuntevaa ja juuri sinun tarpeisiisi sopivaa palvelua. Asiakas voi luottaa ammattilaisen osaamiseen ja saada ymmärtävää kumppanuutta. Palvelemme huolehtien.

Tarjoamme perinteisten tilitoimistopalvelujen kuten kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätös palveluiden lisäksi taloushallinnon ulkoistusta, talouspäällikköpalvelua sekä vero- ja yhtiöoikeudellisia asiantuntijapalveluita. Avustamme asiakkaitamme myös yritysrahoituksen hankinnassa. Olemme vahva toimija alueellamme. Palvelemme asiakkaitamme Liedon toimipisteestä. Paikallisuuden lisäksi tavoitamme asiakkaat myös valtakunnallisesti sähköisen taloushallinnon ja laaja-alisten asiantuntijapalveluiden avulla.

Olemme yksityisessä omistuksessa oleva kasvollinen toimija ja kasvaneet alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä noin 10 taloushallintoalan ammattilaista. Asiakasyrityksemme ovat eri kokoisia ja eri toimialoilta. Palvelemme niin pienyrittäjiä kuin konserniyrityksiäkin sekä ulkomaisia tytäryhtiöitä ja sivuliikkeitä Suomessa. Palvelut ja niiden kattavuus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja tarpeita vastaavaksi. Sähköinen ohjelmistovalikoimamme kattaa tällä hetkellä Heeroksen, Fennoan ja Netvisorin sähköiset sovellukset.

  

Toivomme:

- tehtävään soveltava peruskoulutus (merkonomi/tradenomi), arvostamme KLT-tutkintoa tai valmiutta/halua sen suorittamiseen

- muutaman vuoden työkokemusta kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätöstaitoa

- aikaisempi kokemus ja osaaminen Heeros, Fennoa tai Netvisor -järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.              

- huolellinen, numerotarkka, joustava, tiimityötaitoinen sekä oma-aloitteinen

 

Työnkuva:

Kirjanpitäjänä ja taloushallinnon asiantuntijana vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkuuksien kuukausikirjanpidosta,      veroasioista sekä tilinpäätöksistä. Kommunikoit, neuvot ja raportoit asiakaslähtöisesti. Työtehtävien laajuus vaihtelee asiakasyritystesi mukaan.

Toimipisteen laajentuessa roolisi kehittyy ja kasvaa esimerkiksi tiimivetäjäksi toimiston esihenkilönä ja työnkuvasi monipuolistuu. Halutessasi voit myös keskittyä ammatillisen osaamisesi kehittämiseen ja kehittyä taloushallinnon asiantuntijana ulkoisen- ja sisäisen laskennan tehtävissä.

Tarjoamme:

- kilpailukykyisen ansion ja joustavan työajan

- hyvän, rennon ja asiantuntevan työympäristön

- osittainen etätyömahdollisuus

- vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa mahdollisuus kehittyä paremmaksi taloushallinnon asiantuntijaksi

- kattava työterveyshuolto ja vakuutusturva

- nykyaikaiset työvälineet ja sähköiset tietojärjestelmät

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 23.01.2022. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana. 

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tuomas Arjamaa

045 2148 414

tuomas.arjamaa@eezy.fi

tai

Veera Isoheiko

050 4670 850

veera.isoheiko@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot