(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Taloushallinnon asiantuntija
Laskentatieto Oy Irja Hirsinummi

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Taloushallinnon asiantuntija

Onko kirjanpito, verotus ja asiakaspalvelu vahva osaamisalueesi? Haluatko toimia työssäsi asiakaslähtöisesti ja oma-aloitteisesti? Hallitsetko sähköiset taloushallinnon työkalut ja osaatko analysoida ja tulkita talouslukuja? Oletko mahdollisesti suorittanut KLT-tutkinnon tai se on tulevaisuuden suunnitelmissasi? Haluatko olla osa meidän taloushallinnon ja verotuksen ammattilaisista muodostuvaa huipputiimiä?

Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, laitathan hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse 31.1.2021 mennessä osoitteeseen reeta.hirsinummi@laskentatieto.fi

Arvostamme että olet toiminut kirjanpidon parissa muutaman vuoden. Olet ulospäin suuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Tilitoimistokokemus, tilinpäätöstaito sekä halu kehittyä taloushallinnon asiantuntijana vastuullisessa tehtävässä katsotaan eduksesi. Työ on vakituinen ja aloitusajankohta sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn pk-yritysten sekä kansainvälisten konsernien talouden ytimessä, osaavan ja joustavan työyhteisön sekä loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Olemme perheyritys jolle työntekijät ovat tärkein voimavara. Meillä jokainen työntekijä on yksilö ja suurimman osan kanssa olemmekin puhaltaneet yhteen hiileen yli kymmenen vuotta, joidenkin kanssa jopa pidempään. Pyrimme siihen, että meistä jokainen voi kehittyä ammatillisesti ja kehittää omaa työtään unohtamatta työelämän tasapainoa.

Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää eli jos innostuit, olethan yhteydessä!