(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, taloushallinnon asiantuntija
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsimme liiketoimintamme kasvaessa taloushallinnon asiantuntijaa Vaasan kirjanpitotiimiimme!

Taloushallinnon asiantuntijana työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Asiantuntijana kommunikoit ja neuvot asiakaita sekä raportoit asiakkaiden suuntaan. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi kohti konsultoivaa asiantuntija roolia. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa. 

Greenstep on ottamassa askeleen eteenpäin kohti kansainvälistymistä ja tässä positiossa onkin halutessasi erinomaiset mahdollisuudet siirtyä myöhemmin työskentelemään Tukholmaan. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM),  KLT-tutkinto katsotaan eduksi. 
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 3 vuoden ajan.
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tukholmassa työskentelyyn vaaditaan myös ruotsin kielen sujuva taito. 

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Etenkin kokemus NetSuite - ja / tai Netvisor -järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle taloushallinnon asiantuntijalle tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa!

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntija työtä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Kirjanpidon tiimissämme on yli 120 huippuosaajaa! Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Virossa ja Ruotsissa. Vaasan toimistomme sijaitsee Vaasan keskustassa erinomaisella paikalla.


Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme kaikille hakijoille prosessin etenemisestä kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Laita hakemuksesi siis palkkatoiveineen viimeistään 18.2.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.