(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, taloushallinnon asiantuntija
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Etsimme kirjanpitäjiä Tampereen kirjanpitotiimiimme nimikkeellä taloushallinnon asiantuntija.

Taloushallinnon asiantuntijana työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Iso osa työstäsi on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM),  KLT-tutkinto katsotaan eduksi. 
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 3 vuoden ajan.
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Etenkin NetSuite- ja / tai Netvisor osaaminen katsotaan eduksi. 

Miksi Greenstep?

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntija työtä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Uusista asiakkaistamme merkittävä osa tuleekin suositusten kautta. Olemme vahvasti mukana teknologiakehityksessä kuten robotiikassa ja analytiikassa.  Greenstepin Tampereen tiimissä meitä on jo  40 huippuammattilaista! Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle taloushallinnon asiantuntijallemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa.  Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Virossa ja Ruotsissa. Tampereen toimistomme sijaitsee Tampereen keskustan Technopoliksessa.

 

 

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten hae mielummin ennemmin kuin myöhemmin! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.2.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.