(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Taloushallinnon asiantuntija
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Haemme taloushallinnon organisaatioomme kirjanpitäjää / taloushallinnon asiantuntijaa noin puolentoista vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.  Työt alkavat sopimuksen mukaan helmikuun 2018 aikana.

Tehtävässäsi vastaat valmisteveroraportoinnista sekä avustat pääkirjanpitäjäämme juoksevan kirjanpidon hoitamisessa ja kuukausiraportoinnissa. Osallistut työssäsi osto- ja matkalaskujen käsittelyyn sekä erilaisiin kehitysprojekteihin. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Meillä asenne ratkaisee, joten toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, joustava ja positiivinen tiimipelaaja, joka ei pelkää uusia haasteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa kaupallista koulutusta (merkonomi/tradenomi), aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä kirjanpitolainsäädännön tuntemusta. Katsomme eduksi arvonlisäverotuksen ja elinkeinoverotuksen tuntemuksen sekä kokemuksen SAP-järjestelmästä. Haluat kehittää olemassa olevia prosesseja ja työskentelytapoja ja työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja huolellinen. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Raportoit tehtävässäsi talouspäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee Pitäjänmäellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän juoma-alan näköalapaikalla, kattavan perehdytyksen sekä alan ammattilaisten verkoston.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Jussi Vainio 12.12.2017 klo 14:00-15:30 ja 14.12.2017 klo 9-10 numerossa 040 482 3005.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 17.12.2017 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.hartwall.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme potentiaalisimmat henkilöt haastatteluun Helsingin Pitäjänmäen pääkonttoriimme 19.12.2017 ja 21.12.2017.