(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Taloushallinnon asiantuntija, Tampere
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

TietoAkseli – tilitoimisto, joka välittää tulevaisuudestasi

TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään. Ydinosaamistamme ovat taloushallinnon sekä talous -ja henkilöstöjohtamisen palvelut ja digitaaliset järjestelmät, sekä kansainvälistymisen ja yritysjärjestelyiden asiantuntijapalvelut.

Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 100 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla.

Katso tästä, mitä mieltä Jenna on TietoAkselilla työskentelemisestä.


Haemme Tampereen toimipisteellemme

KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Taloushallinnon asiantuntijana olet mukana asiakkaidemme arjessa asiakasvastuullisen kirjanpitäjän roolissa, vastaten asiakasyritystesi kuukausi kirjanpidoista sekä tilinpäätöksistä. Tuotat myös tarvittaessa erilaisia asiantuntijapalveluja ja konsultoit asiakkaita liiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueissa. Sinulla on aito halu auttaa asiakkaitasi kehittymään ja kasvattamaan yrityksensä arvoa, yhdessä osaavan asiantuntijaorganisaatiomme kanssa.

Pääset osaksi arvostettua organisaatiota, jossa asiantuntijamme ovat näköalapaikalla nopeasti muuttuvalla toimialalla. Taloushallinnon edelläkävijöinä osallistumme mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. sekä noudatamme taloushallintoalan työehtosopimusta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti osaamispoluissa, jotka tukevat liiketoimintamme kehittymistä. Kaupan päälle saat myös ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, kilpailukykyiset työsuhde-edut, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, toimivan työympäristön sekä modernit työvälineet.

Odotuksemme:

  • Kokemusta vastuullisista kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätöksen laadinnasta
  • Kaupallisia opintoja (esim. AMK Tradenomi)
  • KLT-tutkinto tai halu suorittaa KLT-tutkinto katsotaan eduksi
  • Hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
  • Halu kehittää omaa osaamista sekä ammattitaitoa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille 18.2.2018 mennessä.

Lisätietoja: Aluejohtaja, Ilkka Kemppilä, 010 3472 417, ilkka.kemppilä@tietoakseli.fi