(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Taloushallinnon asiantuntija, Jyväskylä
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Olemme taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. Meille taloushallinto ei ole vain numeroiden tallentamista. Me katsomme eteenpäin ja autamme asiakastamme menestymään.

Meitä TietoAkselilaisia on jo yli 110 eri alojen asiantuntijaa. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn nopeasti kehittyvässä taloushallinnon asiantuntijayrityksessä, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, toimivan työympäristön ja nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti.

Haemme nyt Jyväskylään

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

asiakasvastuullisen kirjanpitäjän rooliin. Tehtävänäsi on vastata asiakasyritystesi kuukausittaisista kirjanpidoista ja raportoinneista sekä tilinpäätöksistä. Tuotat myös tarvittaessa erilaisia asiantuntijapalveluja ja konsultoit asiakkaitasi liiketoiminnan kehittämisen eri osa-alueissa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastuullisista kirjanpitotehtävistä ja tilinpäätöksen laadinnasta. KLT-tutkinto tai halu suorittaa KLT-tutkinto myöhemmin katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Samuel Akselin, 010 3472 874, samuel.akselin@tietoakseli.fi

Katso täältä tarkemmin, millaista on työskennellä TietoAkselissa taloushallinnon asiantuntijana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi meille 21.3.2018 mennessä.