(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä / Taloushallinnon ammattilainen
Tasemylly Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Reskontranhoitaja / Kirjanpitäjä asiakasyritykseen

Etsimme suomessa turvallisuus ja metalli alalla toimivalle pienelle konserniyritykselle taloushallinnon moniosaaja vakituiseen työsuhteeseen. Pääsääntöisesti työskentelet vain kyseisen asiakkaan kanssa, mutta tarpeen tullen töitä voi olla myös tilitoimistomme puolella. Tällöin työskennellään toistenkin asiakkaiden parissa. Ensisijainen työpisteesi on Nurmijärvellä asiakaan tiloissa, mutta tulisit työskentelemään myös Klaukkalassa kollegoitten kanssa. Osa töistä on mahdollista hoitaa etänä, mutta jokapäiväinen etätyö ei ole toistaseksi mahdollinen.

Asiakkaamme akuutista tarpeesta johtuen käynnistämme haastattelut välittömästi ja täytämme paikan oikean tekijän löydyttyä. 

Päivittäisiin tehtäviisi, kuuluu reskontranhoitoa, kirjanpitoa, laskutusta, asiakastietojen päivittämistä plus yleisiä toimistohommia, kuten vastaukset tilastokeskukselle tai vakuutusyhtiöille.

Valittava henkilö on aktiivinen, yhteistyökykyinen, joustava ja luotettava tiimipeluri.

Tehtävässä selviytymiseen tarvitaan:

  • Kokemusta reskontranhoidosta
  • Vahvaa osaamista kirjanpidosta
  • Tilinpäätöksestä ohjatusti suoriutuminen
  • Reipasta otetta tarttua selvitettäviin asioihin.

Eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus Netvisor käyttöjärjestelmästä
  • Kokemus Palkanlaskennasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kehittyvässä yrityksessä, sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan tehtävästä ja asiakkaastamme lisää, lähetäthän hakemuksesi, ansioluottelosi ja palkkatoiveesi pikaisesti sähköpostilla osoitteeseen Vesa.Wuorinen@tasemylly.fi.

Yhteyshenkilönämme Tasemylly Oy:ssä toimii Vesa Wuorinen ja lisää voi tiedustella puhelimella numerosta 010 231 4671.