Kirjanpitäjä / taloushall asiantuntija Fineweld Oy
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista investointiprojektien teollisuusputkisto-asennuksiin ja valmistukseen erikoistuneista yrityksistä. Suurimpia asiakkaitamme ovat kaivosteollisuus, metsä- ja kemianteollisuus sekä prosessiteollisuus. 

Fineweld Oy:n liikevaihto ja työntekijämäärät ovat kasvaneet tasaisesti, ja 15 vuoden aikana yhden miehen yrityksestä on kasvanut menestyvä ja globaali yhtiö, joka työllistää yli sata henkeä.

Fineweld Oy on saanut yrityshistoriansa isoimmat tilaukset Northvoltilta ja Metsä Groupilta.  Northvolt on aloittanut suuren akkutehtaan rakentamisen Skellefteåhon. Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uuden sellutehtaan Kemiin.


Fineweld konserni kasvaa

Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Kokkolaan energistä ja osaavaa

Kirjanpitäjää / taloushallinnon asiantuntijaa

Tukemaan yrityksen kasvanutta toimintaa. Konsernin tukitoiminnot ovat merkittävässä roolissa tukemassa yrityksen toimintaa ja kilpailukykyä. Päävastuualueesi ovat konserniyritysten kirjanpidot ja seuranta, verottajan ilmoituksista huolehtiminen. Toimit konsernin toimitusjohtajan alaisuudessa ja vastaat konsernin raportoinnista yhdessä taloushallintotiimin kanssa. Tärkeä osa työtäsi on kokonaisuuksien hallintaa ja nopea reagointi asioihin.

Odotamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja hallitset Microsoft Officen työkalut, varsinkin MS Excel. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen ja analyyttinen ja haluat kehittää osaamistasi sekä taloushallinnon työmenetelmiä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Arvostamme kokemusta projektiliiketoiminnan seuraamisesta ja raportoinnista

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
                     - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä joustavan työajan
                     - monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan taloushallinnon tehtävien parissa
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477371
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola