(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Suomen Punaiselle Ristille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Etsimme kirjanpitäjää Suomen Punaiselle Ristille vastaamaan kuukausi- ja vuositilinpäätöksistä Punaisen Ristin piirien osalta. Tehtävässä hoidat itsenäisesti Suomessa toimivien piirien kirjanpitoa ja vastaat siihen liittyvistä tehtävistä pitäen yhteyttä piirien henkilöihin. Avustat piirejä kirjanpidon asioissa ja pääset toisinaan olemaan mukana myös koulutuksissa. Työssäsi pääset kommunikoimaan piirien yhteyshenkilöiden kanssa, joten toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halukkuutta olla avuksi! Tehtävä sopii erinomaisesti oma-aloitteiselle ja oppimishaluiselle jo kirjanpidon kokemusta omaavalle henkilölle tai jo hieman kokeneemmallekin tekijälle. Hae jo tänään osaksi tärkeää yhteiskunnallista vaikuttajaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Helsinkiin!
Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin työllistyt suoraan Suomen Punaiselle Ristille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen: krs02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset kokonaisvastuulliseen rooliin ja vastaat kotimaassa toimivien piirien kirjanpidosta. Pääasiallisena vastuualueenasi on hoitaa kuukausi- ja vuositilinpäätökset sekä verotukseen liittyvät asiat. Kirjanpitäjänä toimit lisäksi ensisijaisena yhteyshenkilönä myös sidosryhmien välillä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä osana muuta taloushallinnon tiimiä.

Tarjoamme


* Hyvähenkisen ja viihtyisän työporukan
* Mahdollisuuden työskennellä osana tärkeää yhteiskunnallista vaikuttajaa
* Liukuvat työajat sekä vastuuta!


Työtehtäviäsi ovat:
* Kuukausi- ja vuosikirjanpito
* Tilinpäätökset
* Arvonlisäverotus
* Yhteydenpito sidosryhmiin ja sidosryhmien avustaminen
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on jo jonkin verran kokemusta kirjanpidosta ja olet jo tehnyt tilinpäätöksiä. Tämän lisäksi hakijalta odotetaan perusymmärrystä ERP-järjestelmien (MS Dynamics NAV) toiminnasta. Työtehtävät edellyttävät myös sujuvia kommunikointitaitoja suomen kielellä sekä paineensietokykyä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Vähintään 1-2 vuotta kokemusta kirjanpidosta
* Kokemusta tilinpäätöksistä
* Sujuva suomen kielen taito


Tämän lisäksi olet rohkea ja itseohjautuva tiimipelaaja. Eduksi nähdään mikäli sinulla on kokemusta järjestöjen kirjanpidosta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakkaamme Suomen Punainen Risti puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Suomen Punainen Risti