(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Suomen Palautuspakkaus Oy - Helsinki, Länsi-Pasila
Personaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Suomen Palautuspakkaus Oy eli Palpa on pantillisten juomapakkausten palautusjärjestelmien hallinnoija ja kehittäjä. Palpa on voittoa tavoittelematon yhtiö ja sen omistavat kaupan keskusliikkeet ja panimot. Palpan tehtävänä on järjestää järjestelmiinsä kuuluvien pakkausten talteenotto, sekä materiaalin kierrätys uudelleenkäyttöön. Lisäksi se huolehtii palautusjärjestelmiinsä kuuluvien panttien hallinnoinnista, järjestelmiensä kehittämisestä sekä toimintaansa liittyvästä tiedottamisesta. Palpa on 22 toimintavuotenaan kehittänyt tehokkaan toimintamallin, josta tullaan muualta maailmasta ottamaan oppia. Mittavia materiaali- ja rahavirtoja ohjaa 13 alan ammattilaista Helsingissä Länsi-Pasilassa. Haemme nyt pieneen taloustiimiimme määräaikaiseen tehtävään runsaan vuoden vanhempainvapaasijaisuuteen

KIRJANPITÄJÄÄ

Toimenkuvasi sisältää monipuolisesti kaikkia taloushallinnon osa-alueita. Päivittäin toistuvia tehtäviä ovat mm osto- ja kululaskujen kierrätys ja tiliöinti ja maksuliikenne sekä reskontrat. Kuukausittain kaksi kertaa toistuvia tehtäviä ovat myyntilaskutus ja erilaiset tilitykset sekä niihin liittyvät selvitykset. Hoidat juoksevan kirjanpidon ja mm Intrastat- ja Alv -ilmoitukset sekä väli- ja vuositilinpäätöksiin liittyvät jaksotukset. Tukenasi ovat taloustiimin muut jäsenet. Toimenkuvaan liittyy myös asiakaspalvelua toiminnan piiriin kuuluvien yritysten kanssa.

Sinulla on käytännön työkokemusta taloushallinnon tehtävistä yritysmaailmasta. Ostolaskujen kierrätys ja tiliöinti sekä maksatus, viitesiirrot ja tiliotteiden käsittely sekä laskutus ovat sinulle tuttuja. Olet mahdollisesti jo vastannut itsenäisesti tilinpäätöksistä tai osallistunut niiden valmisteluun. Faktoring -käytäntöjen ja Microsoft Dynamics Nav-tietojärjestelmän tuntemus on eduksi. Työssäsi tarvitset myös tavanomaista Excelin ja englanninkielen taitoa.

Olet itsenäinen tiimin jäsen ja koet taloushallinnon vahvasti omaksi alaksesi. Tehtävä edellyttää erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta suurien lukujen ja tietomäärien vuoksi ja kykyä hahmottaa ne osana kokonaisuutta. Sinulla on intoa ja oma-aloitteisuutta selvittää asioita ja rohkeutta kysyä. Tukenasi sinulla on todellinen alan ammattilaisten joukko.

Tarjoamme taloushallinnon osaajalle monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden perehtyä ainutlaatuiseen kiertotaloustoimialaan Suomessa.

Meillä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki. Tule mukaan, jo!

1,7. miljardia ekotekoa vuodessa! Tutustu yritykseemme www.palpa.fi.

Personaria Oy avustaa meitä rekrytointiprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829.

Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat  16.9.2018 mennessä.

 

Personaria Oy on talousammattilaisten henkilöstöosaaja.

Avainsanat: kirjanpito, reskontrat, maksuliikenne, faktoring, Dynamics