Kirjanpitäjä, Stella Accounting, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019
Onko sinulla kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja haluat osaksi osaavaa ja tiivistä taloushallinnon tiimiä. Etsimme nyt kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Stella Accounting Oy:lle Helsinkiin. Tehtävässä pääset hoitamaan itsenäisesti tilitoimiston asiakasyritysten kirjanpitoja ja vastaat muista yrityksen kirjanpitoon liittyvistä työtehtävistä. Tehtävä on sopiva sinulle, joka olet jo päässyt hyödyntämään soveltuvaa koulutustaustaasi taloushallinnon työtehtävien parissa jo vähintään kahden vuoden ajan.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kirjanpitäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Stella Accounting Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä hoidat itsenäisesti tilitoimiston asiakasyritysten kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Hoidat sinulle nimettyjen asiakkaiden taloushallinnon tehtäviä kokonaisvaltaisesti. Hoidat esimerkiksi juoksevan kirjanpidon, tilinpäätökset ja viranomaisilmoitukset. Työskentelet osana tiivistä taloushallinnon tiimiä, näköalapaikalla Helsingin Töölössä.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kirjanpidon rautainen ammattilainen, nautit itsenäisestä toimenkuvasta sekä olet parhaimmillasi tiiviissä työyhteisössä. Tehtävässä pääset syventämään aiempaa taloushallinnon osaamistasi kokeneiden ammattilaisten kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on taloushallinnon ammattilainen, odotamme sinulta noin kahden vuoden kokemusta kirjanpidosta. Ideaalihakijamme on ollut myös mukana tilinpäätöksissä ja omaa aiempaa kokemusta palkanlaskennasta. Lisäksi sinulla on sujuva suomen kielen- ja kelvollinen englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus (AMK/Yliopisto/Merkonomi)
* Vähintään 2 vuoden kokemusta kirjanpidosta
* Tilinpäätöstaitoisuus
* Palkanlaskennan osaaminen
* Sujuva suomen- ja kelvollinen englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on Procountor-osaamista ja ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Töölöntorinkatu 2 B 17, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.03.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Stella Accounting Oy on suomalaisten yksityishenkilöiden omistama täyden palvelun tilitoimisto. Stella Accountingin erityisosaamista on yritysten ja sen omistajien verotuksen suunnittelu, niin että veroja maksetaan vain lakien edellyttämä minimimäärä. Palvelut: Palkanlaskenta, Kirjanpito, Sähköinen taloushallinto ja Veropalvelut.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1250290
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki