(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, SOK Palveluässä Helsinki
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Primary location:

HELSINKI

Haluatko olla työlläsi mukana mahdollistamassa S-ryhmän toimijoiden arkipäiväisen toiminnan ja liittyä noin 80 taloushallinnon ammattilaisen joukkoon Helsingin toimistollemme?

SOK Talous vastaa SOK-yhtymän taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä ja yhteisten talous- sekä palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Me puolestaan olemme SOK Talouteen kuuluva taloushallinnon palvelukeskus, eli Palveluässä. Kauttamme kulkee lähes kaikki S-ryhmään kuuluvien yritysten osto- ja myyntilaskut, maksuliikenne, matkalaskut ja paljon muuta.

Me SOK Palveluässässä haemme nyt Helsingin yksikköömme kahta tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Millaisia tehtävät käytännössä ovat?

Kirjanpitäjän työhön kuuluu asiakasyrityksen kuukausittaisen kirjanpidon hoito sekä tilinpäätös, minkä lisäksi tehtäviin kuuluu myös viranomaisraportointia. Asiakasyrityksemme toimivat eri toimialoilla, joten meillä pääset tekemään monipuolista, vaihtelevaa sekä jatkuvasti kehittyvää työtä kirjanpidon parissa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle innostavan ja haastavan työn Suomen suurimman kaupan alan toimijan palveluksessa positiivisessa työyhteisössä. Tulet työskentelemään osana isoa tiimiä ja saat ympärillesi kannustavat sekä osaavat kollegat, jotka auttavat sinut työssä alkuun ja tukevat sinua päivittäisessä työssäsi.

Pääset myös työskentelemään moderniin avokonttoriimme Vallilaan, jossa olemme panostaneet paljon tilojen yleiseen viihtyvyyteen sekä käytettävyyteen. Jaksaminen ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä ja panostamme erityisesti hyvään työergonomiaan. Viihtyisän avokonttorin lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä myös etätöitä perehdytysjakson jälkeen.

Meillä pääset myös nauttimaan Suomen laajimmista henkilöstöeduista, joista voit lukea lisää täältä:

https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Millaisilla ominaisuuksilla menestyt tässä tehtävässä?

Etsimillämme henkilöillä on jo aiempaa kokemusta kirjanpidosta sekä tilinpäätöksistä. Kokemuksen lisäksi haemme positiivista, reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä intoa oppia uutta. Sinulla on kyky työskennellä jatkuvasti kehittyvässä ja muuttuvassa työympäristössä. Pystyt työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla. Tässä työssä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja siksi odotamme sinulta myös hyvää asiakaspalvelutaitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta SAP:in käytöstä ja toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta myös Office 365 ympäristössä työskentelystä sekä hyvät excel-taidot.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi, minkä lisäksi englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla uusi työkaverimme?

Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 13.09.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen asti! Kerro meille hakemuksessasi tarkemmin, miksi juuri sinä olisit hyvä vahvistus tiimiimme.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Kirjanpidon palveluesimiehet Petra Armfelt ja Susanna Sarjanen vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiisi. Susannan tavoitat parhaiten torstaina 27.08. klo 10-12 numerosta 010 768 0797 ja Petran tiistaina 08.09. klo 10-12 numerosta 010 768 1852. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse rekrytoinnissa mukana olevaan HR-asiantuntijaamme viivi.ruusulehto@sok.fi.

Odotamme innolla hakemustasi!