(Poistunut julkaisusta)

KIRJANPITÄJÄ (sijainti Vääksy tai Helsinki)
Rapala VMC Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Kansainvälisen konsernin taloushallinnossa, huippubrändien parissa on nyt tarjolla hieno uramahdollisuus sinulle, tilinpäätöstaitoinen

KIRJANPITÄJÄ (sijainti Vääksy tai Helsinki)

Toimenkuvasi muodostuu mm. konsernin emoyhtiön sekä tytäryhtiöiden juoksevan kirjanpidon tehtävistä, kuukausittaisesta konserniraportoinnista, tilinpäätösten laatimisesta sekä verotukseen liittyvistä tehtävistä. Teet myös yhteistyötä eri maiden tytäryhtiöiden kanssa.

Etsimämme kirjanpitäjä on tarkka, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja joustava. Suhtaudut positiivisesti uusiin asioihin ja otat vastuuta ja viet asiat sinnikkäästi loppuun asti. Sinulla on useamman vuoden kokemus vastuullisista kirjanpitotehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Olet innokas oppimaan uutta ja erityisen innostunut järjestelmien hyödyntämisestä ja automatisoinnista. Kansainvälisessä konsernissa työskentely vaatii sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä vahvan brändin alla. Työskentelet valintasi mukaan Vääksyssä tai Helsingissä tiiviissä yhteistyössä muiden taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Meillä autetaan toinen toistamme ja tiimihengestä pidetään huolta.

Olisiko tämä seuraava askel sinun urallasi?  Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 6.11.2019 osoitteeseen vesa-matti.tuulimo@rapala.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja antaa 28.10.2019 alkaen Head of Finance – Lure and Knife Manufacturing Vesa-Matti Tuulimo puh. 040 550 8276.