(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä - Siilinjärvi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018
Yara Suomi on Yara Internationalin tytäryhtiö. Yara Suomi on osa suomalaista puhdasta elintarvikeketjua, jossa ruokaa tuotetaan kannattavasti ja kestävästi. Yrityksen päätuotteita ovat lannoitteet, teollisuuskemikaalit sekä ympäristönsuojelutuotteet. Yaralla on Suomessa kolme tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Siilinjärvellä, Uudessakaupungissa ja Kokkolassa. Yara työllistää Suomessa noin 900 henkeä, joista Siilinjärvellä työskentelee noin 400 osaajaa.
Etsimme Kirjanpitäjää Yara Suomi Oy:n talouspalveluihin äitiyslomansijaisuuteen. Täytäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, toivomme että pääset aloittamaan viimeistään marraskuun loppupuolella. 
Talouspalvelut tuottavat Yara Suomi Oy:n päätöksenteossa tarvittavan taloudellisen informaation ja auttaa sen muokkauksessa ja tulkinnassa yhdessä Controller -toimintojen kanssa. Taloushallinnon vastuulla on myös eri viranomaisten ja muiden ulkoisten sidosryhmien Yara Suomi Oy:ltä ja sen tytäryhtiöiltä vaatimien dokumenttien ja raporttien tuottaminen ja niihin liittyvät tarkastukset.

Tehtäviisi kuuluvat

  • kirjanpito- ja raportointi Siilinjärven yksikön osalta
  • maksuliikenne (tiliotteet, maksut)
  • myyntireskontran seuranta
  • käyttöomaisuuskirjanpito
  • vuositilinpäätöksen avustavia tehtäviä
  • yhteydenpito raportointiyksikköön, emoyhtiön taloushallintoon ja muihin yhteistyötahoihin
  • raportointi viranomaisille ja muille viiteryhmille tarvittaessa

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva taloushallinnon koulutus ja työkokemusta kirjanpidosta. Omaat hyvät IT-taidot ja perus toimisto-ohjelmien käyttösi on sujuvaa. SAP:n tai muun toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen katsomme sinulle eduksi. Työotteesi on oma-aloitteinen ja teet työtäsi itsenäisesti ja otat vastuun omasta työstäsi. Toimit luontevasti osana tiimiä ja tulet toimeen niin suomen kuin englannin kielellä. Osaat priorisoida työtehtäviäsi ja työskentelet tehokkaasti myös kiiretilanteissa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pidempiaikaisen sijaisuuden Siilinjärvellä vakavaraisessa kehittyvässä yrityksessä. Ympärillesi saat mukavan työtiimin, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat myös kattavan perehdytyksen työllesi ja ajanmukaiset työvälineet käyttöösi.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 27.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi