(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Sastamalaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on perinteikäs, mutta ajan hengessä mukana oleva kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilainen, joka etsii nyt ammattilaistensa joukkoon

KIRJANPITÄJÄÄ Sastamalaan.

Hakijalta odotetaan tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus taloushallinnon järjestelmien käytöstä, erityisesti Tikon.

Tehtävä on pitkäaikainen ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä haastavat työtehtävät alan ammattilaisten joukossa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kirjanpitäjä Sastamalaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.