(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä, Sartorius Biohit Liquid Handling Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Toiminnanohjausjärjestelmän vaihtumisen vuoksi asiakkaamme Sartorius Biohit Liquid Handling Oy tarvitsee vielä yhden kirjanpitäjän Helsinkiin määräaikaiseen 18 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Tulet sijaistamaan toiminnanohjausjärjestelmäprojektiin siirtyvää kirjanpitäjää. Projektin päättymisen jälkeen työsuhde voidaan mahdollisesti vakinaistaa. Työsuhde solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen, työtä pelkäämätön, organisointikykyinen ja huolellinen henkilö. Luonteeltasi olet joustava, oma-aloitteinen ja yhteistyötaitoinen. Pystyt suoriutumaan tehtävistäsi itsenäisesti aikataulujen mukaisesti, suhtaudut uusiin asioihin positiivisesti ja toiminnan kehittäminen on sinulle luontaista. Työskentelet osana vajaan kymmenen henkilön taloustiimiä ja vastaat omalta osaltasi koko tiimin suoriutumisesta, mukaan lukien muiden tiimin jäsenten sijaistamiseen liittyvät tehtävät.

Tehtäviisi kuuluvat ostoreskontran hoito, käyttöomaisuuskirjanpito, päivittäinen kirjanpito ja viranomaisraportointi, matkalaskujen käsittely, kuukausikatkon ja tilinpäätöksen tehtävät sekä muut taloushallintoon liittyvät tehtävät.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa taloushallinnon koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta kirjanpidosta ja arvonlisäverotuksesta.
Hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti Excel.
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja monipuolisen kirjanpitäjän tehtävän osana kansainvälistä, kasvavaa ja vakavaraista Sartorius-konsernia.
Mahdollisuuden hankkia vahva ammatillinen kirjanpidon ja taloushallinnon osaaminen tai vahvistaa ja laajentaa nykyistä osaamista mukavan ja osaavan tiimin tuella.


Arvostamme

Aiempaa kokemusta SAP E1P- ja Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmistä, SAP Concur- ja M2-matkalaskujärjestelmistä sekä OpusCapita-järjestelmästä.
Aiempaa työkokemusta valmistavan teollisuuden parista.


Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia ja käynnistämme haastatteluvaihetta jo hakuaikana. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi