Kirjanpitäjä sähköisen taloushallinnon pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Yrityspalvelu Joviaali on Tampereella, Teknologiakeskus Hermiassa toimiva taloushallinnon palveluja tarjoava yritys.
Tarjoamme asiakkaille kattavan ja toimivan palvelukokonaisuuden, jonka perustana ovat asiantuntijamme ja skaalautuva internetissä toimiva taloushallinto-ohjelmisto.
 


Työn kuvaus:
  Haemme nyt KIRJANPITÄJÄÄ

Toivomme sinulta:
  Työskentelet osana taloushallinnon tiimiämme ja päätehtävänäsi ovat asiakasyritystemme kirjanpitokokonaisuuden hoitaminen tilinpäätöksineen. Toimipisteesi sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Tehtäviisi kuuluu:
  Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja työkokemusta kirjanpidon tehtävistä, palkanlaskennasta ja tilinpäätöksen laadinnasta. Eduksesi katsomme aiemman tilitoimistokokemuksesi ja kokemuksen sähköisestä taloushallinnosta. Käytössämme on Visman Fivaldi-ohjelma. Työskentelet tarvittaessa sujuvasti englannin kielellä.
Työskentelyotteeltasi olet omatoiminen, tarkka ja sinulla on hyvä paineensietokyky.
 

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan sekä ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Työtehtävä on alkuun määräaikainen vuoden kestävä äitiysloman sijaisuus.
Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 25.2.2018 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.
       
 

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Mira Perttula 050 444 4418.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kirjanpitäjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1105109
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: TAMPERE