(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Saarijärvelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme KIRJANPITÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Saarijärvelle. Työtehtäviisi kuuluu laskujen käsittely ja tilinpäätös.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta alalle soveltuvaa koulutusta. Aikaisempi työkokemusta kirjanpitäjän tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Odotamme hakijalta huolellisuutta, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Muut tiedot
Töitä on tarjolla 3-5 päivää viikossa sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen 5kk, mutta jatkaminen pidempään on myös mahdollista.

Hae paikkaa pikimmiten täyttämällä hakemus sivuillamme tai lähettämällä CV:si ja hakemuksesi otsikolla "Kirjanpitäjä" osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi. Muistathan lisätä hakemukseesi myös tuntipalkkatoiveesi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
5kk, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.01.2019 mennessä.