(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Rantalaiselle
Rantalainen Oy Länsi-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Etsimme kirjanpitäjää Rantalaisen toimistolle Porin Puuvillaan. Työ on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraan Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen.

Rantalainen Oy Länsi-Suomi on 60 ammattilaisen yhteisö ja osa yli 850 ammattilaisen Rantalainen-konsernia. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille. Toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa, Huittisissa ja Eurassa.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja töihin tarttuvaa asennetta ja tiimihenkisyyttä. Olet etsimämme henkilö, jos olet uusia ratkaisuja hakeva joko kokenut tai urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon osaaja. Omaat kokonaiskuvan taloushallinnon eri prosesseista sekä AMK-tason koulutuksen. Kokemus seuraavista järjestelmistä katsotaan eduksi: Fivaldi, ProCountor, Netvisor tai Netbaron.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen työskentely osana muuta kirjanpidon tiimiä. Vastaat itsenäisesti asiakkaidesi kokonaisvaltaisista kirjanpidon palveluista. Tehtävänäsi on vahvistaa Rantalaisen asemaa sähköisen taloushallinnon edelläkävijänä ja auttaa asiakkaita menestymään modernien työvälineiden avulla.

Rantalaisella sinua odottaa positiivisen asenteen omaava aktiivinen ja iloinen tiimi. Saat myös työsi tueksi jatkuvan koulutuksen ja tiimin sisäisen tuen sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 15.11.2019 mennessä. Haku on auki osoitteessa www.adecco.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen p. +358 40 635 7833, roosa.lehtonen@adecco.fi.