(Poistunut julkaisusta)

Kirjanpitäjä Rantalaiselle Poriin ja Raumalle
Tilipalvelu Rantalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Etsimme kirjanpitäjää Tilipalvelu Rantalaiselle Rauman tai Porin toimipisteelle. Työ on kokoaikainen ja valittu henkilö työllistyy suoraan Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee 42 eri paikkakunnalla työllistäen yli 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille sekä palvelee asiakkaitaan paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan. Satakunnan toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa, Huittisissa ja Eurassa.

Rantalaisella kirjanpitäjänä työtehtäviisi kuuluu asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen työskentely osana muuta kirjanpidon tiimiä. Vastaat itsenäisesti asiakkaidesi kokonaisvaltaisista kirjanpidon palveluista. Tehtävänäsi on vahvistaa Rantalaisen asemaa sähköisen taloushallinnon edelläkävijänä ja auttaa asiakkaita menestymään modernien työvälineiden avulla.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta ja töihin tarttuvaa asennetta ja tiimihenkisyyttä. Olet etsimämme henkilö, jos olet uusia ratkaisuja hakeva joko kokenut tai urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon osaaja. Omaat kokonaiskuvan taloushallinnon eri prosesseista sekä AMK-tason koulutuksen. Kokemus seuraavista järjestelmistä katsotaan eduksi: Fivaldi, ProCountor, Adminet tai Netvisor.

Rantalaisella sinua odottaa positiivisen asenteen omaava aktiivinen ja iloinen tiimi. Saat myös työsi tueksi jatkuvan koulutuksen ja tiimin sisäisen tuen sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 16.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen p. +358 40 635 7833, roosa.lehtonen@adecco.fi.